Objavljen ‘Publikacijski priručnik za rad usmjeren na socijalno uključivanje ranjive skupine mladih’

U sklopu projekta 'mimladi.hr - novo lice naslovnice' objavljen je Publikacijski priručnik za rad usmjeren na socijalno uključivanje ranjive skupine mladih.

Nadamo se da će ovaj priručnik pomoći pri resocijalizaciji nezaposlenih mladih osoba.Nositelj projekta: Svjetski savez mladih Hrvatska

Partneri na projektu: Filozofski fakultet Osijek i Generacija.hr - Udruga za promicanje medijske kulture, međugeneracijske solidarnosti i zaštite prava mladih, obitelji i umirovljenika

Cilj projekta je putem 15 edukacija osnažiti kapacitete 15 medijskih djelatnika (novinara) koji će plasirati 180 medijskih objava u svrhu uspostave kritičkog odnosa između medijskih djelatnika i informacijskih potreba mladih, koji se suočavaju sa statusom nezaposlenja, kako bi putem jačanja kapaciteta medijskih djelatnika poboljšali kvalitetu medijskog izvještavanja te podigli razinu vidljivosti ranjivih skupina, posredno pomažući njihovu (re)integraciju u društvo.

Ukupna vrijednost projekta je 941.258,85 HRK, a Europska Unija sufinancira iznos od 800.070,02 HRK iz Europskog socijalnog fonda.

Razdoblje provedbe projekta je od 1. rujna 2020. do 31. kolovoza 2022. godine.

Za više informacija o projektu možete se javiti na mail adresu: ssmh.mimladi@gmail.com
http://www.esf.hr/
https://strukturnifondovi.hr/
https://zaklada.civilnodrustvo.hr/

Projekt ‘mimladi.hr - novo lice naslovnice’ sufinancira Europska unija sredstvima Europskog socijalnog fonda u iznosu od 800.070,02 HKR. Trajanje projekta je dvije godine, a ukupna vrijednost projekta iznosi 941.258,85 HRK. Sadržaj članka isključiva je odgovornost Svjetskog saveza mladih Hrvatska.

Skip to content