Podcast: Na koje sve načine Ured za upravljanje karijerama pruža podršku studentima pri pronalasku i odabiru posla?
Foto: CanvaPro

Ona je diplomirana psihologinja i psihoterapeutkinja. Studentica je doktorskog studija Tribe na Medicinskom fakultetu u Splitu. Zaposlena je kao voditeljica Ureda za upravljanje karijerama Sveučilišta u Splitu. Uz psihologiju, zaljubljena je i u gastronomiju. Rekreativna je sportašica - od planinarenja do trčanja. U okviru svojeg radnog mjesta već niz godina savjetuje studente te organizira i provodi radionice iz područja upravljanja karijerama. Poseban afinitet i iskustvo ima upravo u radionicama iz komunikacijskih vještina, uključujući prezentacijske vještine, koje provodi ne samo sa studentima već i zaposlenicima i suradnicima Sveučilišta. Cilj njenog ureda je pružati podršku studentima i stvarati poveznice s poslodavcima kako bi olakšao njihov ulazak i konkurentnost na tržištu rada. Odgovorit će na pitanja:

  • Što je netom održani UNIST Career Speed Dating?
  • Koliko je studenata sudjelovalo i ima li reakcija?
  • Speed dating je održan u Spinit inkubatoru Sveučilišta u Splitu. Koja je svrha tog inkubatora?
  • Kakva je perspektiva studenata na tržištu rada. Koja su zanimanja tražena?
  • Koji su ostali projekti ovog ureda i kako se studenti mogu informirati o svojim poslovnim prilikama?Razgovarao: Matej Sunara

Tekstualno inačicu ovog razgovora možete pronaći ovdje.


Projekt ‘mimladi.hr - novo lice naslovnice’ sufinancira Europska unija sredstvima Europskog socijalnog fonda u iznosu od 800.070,02 HKR. Trajanje projekta je dvije godine, a ukupna vrijednost projekta iznosi 941.258,85 HRK. Sadržaj članka isključiva je odgovornost Svjetskog saveza mladih Hrvatska.

Skip to content