Podcast: Od čišćenja ribe u sezonskom restoranu na otoku do vlastitog restorana u centru Splita
Foto: CanvaPro

Duje Kanajet je 30-godišnjak rodom iz Splita. Zaljubljen je u kužinu od malih nogu i očito jeuvijek volio jesti jer je narastao do 2 metra visine. U mlađim je danima radio sezonski po otocima, zatim po kuhinjama prestižnih splitskih restorana pa se odlučio jedno kratko vrijeme okušati u kuhinji velikog Londona. Na sreću, to je iskustvo kratko trajalo pa se vratio u Split sa željom da pokrene vlastiti posao. To se i dogodilo i sada je ponosni vlasnik restorana Šug u centru grada, omiljnog mjesta brojnih Splićana i turista. Kako se Duje zaljubio u kužinu? Zašto se vratio iz Londona? Kako je došao na ideju da krene s vlastitim restoranom? Je li moguće raditi cijelu godinu? Kako je preživio koronakrizu? Sve to i malo više stalo je u 14:30 minuta ovog razgovora.



Razgovarao: Matej Sunara


Tekstualno inačicu ovog razgovora možete pronaći ovdje.



Projekt ‘mimladi.hr - novo lice naslovnice’ sufinancira Europska unija sredstvima Europskog socijalnog fonda u iznosu od 800.070,02 HKR. Trajanje projekta je dvije godine, a ukupna vrijednost projekta iznosi 941.258,85 HRK. Sadržaj članka isključiva je odgovornost Svjetskog saveza mladih Hrvatska.

Skip to content